Kurumsal
Hikayemiz çocukluğumuza dayanıyor. Dedelerimiz Anadolunun güzel köylerinde hayvancılık yapıyordu. Bizlerde onların gölgesinde büyüdük.
O zamanki yediğimiz etlerin lezzetleri hala damaklarımızda. Yıllar geçince kendimizi eğitim ve iş hayatı için İstanbul’da bulduk.
Gönül verdiğimiz ve yaparken keyif aldığımız iş yemekti… Uzun yıllar boyunca sektörün mutfağında olmanın verdiği bilgi, birikim ve tecrübe ile hep daha iyisini aradık. İnsanların yemek ihtiyaçlarını basit yollarla, fabrikasyon üretilen ürünler ile sadece karnımız doysun mantığıyla giderdiklerini farketmemiz bizi bu konuda daha sağlıklı katkısız , doğal bir ürün sorusunun cevabını aramaya götürdü. ( Tıpkı çocukluğumuzdaki o eşsiz lezzetler gibi)
Aklımız hala çocukluğumuzda yediğimiz o güzel etlerin lezzetindeydi. Bu sağlıklı, katkısız ve doğal lezzetleri siz değerli misafirlerimiz ile buluşturmaya karar verdik.
Anadolu’nun lezzetini günümüzün ihtiyaç ve beklentileri ile buluşturmak için aylarca süren ARGE çalışmaları yaptık. Anadolu’nun Etleri bu kadar lezzetli iken BİZCE’si neden olmasın dedik.
Gurme Hamburgerlerimizi yaparken etin İslami kesim kurallarına uygun olarak hazırlanmasına dikkat ettik. Değerlerimizi bu topraklarda devam ettirme anlayışımız daima bize ve işlerimize eşlik etti.
Geleceğimizin teminatı çocuklarımız başta olmak üzere bütün mmisafirlerimiz için Helal, Sağlıklı ve Lezzetli Ürünler sunmak için yola koyulduk. ‘’YEMEDİĞİMİZ HİÇ BİR ÜRÜNÜ SATMAYACAĞIMIZA’’ Söz verdik.
İlk şubemizi tüm dünya, Gurme Hamburgerin BİZCE’sini görsün diye turistlerin uğrak yeri Beyoğlu’nda açtık. Gurme Hamburgerlerimizin yanına her geçen gün kendini yenileyen Steak alternatifini ekledik. Bu kadar lezzetli etlerimizin helal ve sağlıkla buluşması, deneyenlerin bu tadı bir daha asla unutamayacakları bir seviyeye çıkardı.
Şimdi büyümek istiyoruz. Yolumuzda bizimle yüreyecek bizimle beraber büyüyecek dostlar arıyoruz…
Vizyonumuz
Mec’s Kasap Burger olarak, 17 yıllık et ve gıda tecrübemizle, geçmişin lezzet ve kültürünü günümüzün beklentileri ile birleştirerek, kasap burger sektöründe gerek lezzet gerek hijyen ve sunum açılarından müşteri talep ve beklentilerini en üst seviyede karşılamak;
Sağlam bir iletişim ile müşterimizle aramızda duygusal bir bağ oluşturmak ve istisnasız müşteri memnuniyeti sağlamak;
Yurt içi ve yurt dışında Mec’s Kasap Burger zincirini büyüterek sektörümüzde dünyanın en iyileri arasında yer almaktır.
Misyonumuz
Kasap burger sektöründe dünyanın en iyileri arasına girerek; Mec’s Kasap Burger’i bir dünya markası yapmaktır.
Etlerimiz
Mec’s Kasap Burger olarak etlerimizi Marmara ve Trakya bölgelerinden temin etmekte olup ve %100 olarak doğal ortamlarda açık besi yapılarak düve genç dişi dana olarak küçük baş etlerimiz ise Tekirdağ kıvırcığı olarak yetiştirilmektedir. Etlerimiz usta kasaplarımız tarafından hijyenik ortamlarda titizlikle işlenerek DRY AĞED dolaplarımızda 28 gün dinlendirilerek essiz bir damak tadına dönüştürülüyor siz kıymetli ve değerli misafirlerimizin huzurlarına sunuyoruz.
Ekmeğimiz
Kendi ustalarımız tarafından hazırlanan %100 olarak organik tahıllardan elde edilen unlar kullanılmaktadır. Geleneksel mayalama ve pişirme yöntemi ile özel kalıplarda fermente ederek fırınımızda pişirilir. Kimyasal katkı ve koruyucu içermeyen nefis ekmeklerimiz damak tatlarınıza uygun şekilde sizlerin huzuruna sunulur.
Soslarımız
Ustalarımızın marifetli elleriyle hazırlanan ve %100 organik baharatlardan elde edilerek hazırladığımız soslarımızla etlerimizi marine ederek siz değerli müşterilerimizi enfes damak tatlarıyla buluşturuyoruz.